Majako logo
Om Majako
e-handelsutveckling

Optimera din framtid: Förstudie Workshop för ditt varumärke och e-handel

Välkommen till vår Förstudie Workshop! Ge oss möjligheten att ta din verksamhet till nya höjder genom en djupdykning tillsammans med vårt kunniga team på Majako. Vi är specialister inom olika områden och erbjuder en noggrann analys av ditt varumärke och din e-handel.

Vad innebär vår förstudie workshop?

Vår förstudie lägger grunden för potentiella framgångsrika projekt. Vi inleder med en gemensam timme där vi tillsammans analyserar din nuvarande e-handel och varumärke. Du styr diskussionen genom att lyfta fram eventuella problem, utmaningar eller önskemål. Med vår spetskompetens inom kvalitativ e-handelsutveckling tar vi sedan fram innovativa förslag och kartlägger åtgärder som kan lyfta din verksamhet till en helt ny nivå.

Vår Spetskompetens på Majako

Vårt team har en unik spetskompetens inom områden som AI, digital marknadsföring och skräddarsydda e-handelssystem. Vi kan fördjupa oss inom specifika områden enligt dina önskemål. Vår utgångspunkt är dock alltid din verksamhets aktuella behov och utmaningar. Vi identifierar de "pain points" som bromsar din e-handel från att nå sin fulla potential. Om du upplever problem som tidskrävande orderhanteringssystem, brist på konverteringshöjande åtgärder, en grafisk profil som inte attraherar rätt målgrupp eller sega laddningstider som skrämmer bort potentiella kunder – då är det just dessa områden vi fokuserar på och hittar lösningar för.

Bild2

En investering för bättre framtid

Kostnaden för vår Förstudie Workshop är endast 10 000 kr, en investering som du dessutom kan dra nytta av, och får tillgodo när du väljer att samarbeta med Majako för att implementera våra föreslagna förbättringsåtgärder.

Vad vi analyserar närmare:

  • Vi granskar och analyserar noggrant områden som:
  • Ökad försäljning
  • Kostandsbesparningar med hjälp av effektivisering
  • Kundupplevelse
  • Grafisk profil & visuell identitet

Vår workshop inkluderar:

  • En timmes uppstartsmöte där vi på Majako delar tankar och idéer tillsammans med dig.
  • Två timmar då vårt team på Majako går igenom din webbplats, e-handel eller sociala medier för att analysera det vi har kommit överens om.
  • En timmes sammanfattning där vi presenterar en konkret åtgärdslista med förbättringsförslag som kommer att ta din verksamhet till nya höjder.

Boka din förstudie workshop

Planera redan idag in en Förstudie Workshop med oss på Majako. Vi ser fram emot att träffa dig och ge dig riktlinjer samt strategier som tar din verksamhet till nästa nivå. Lita på oss, vi har redan gjort den här framgångsresan med flera av våra nöjda kunder.

Boka in Workshop Förstudie