Majako logo
Om Majako

Webbutveckling i Uddevalla.

Majako är en startup i tillväxt som arbetar med webbutveckling och e-handelsprojekt för den lokala företagaren och e-handelsjättar över hela världen, men främst i Sverige.

Sveriges främsta bolag inom e-handelsutveckling och en eftertraktad arbetsplats.

Tänk dig pizza, jacuzzi och några bärs – det var startskottet för Majako. För nästan fyra år sedan lyckades två erfarna och passionerade utvecklare, Martin Gustafsson och Emil Laurell, knäcka koden för Majako. De bestämde sig för att köra och satte visionen för företaget;

Majako är en av Sveriges främsta företag inom e-handelsutveckling och en eftertraktad arbetsgivare. Här vill de som älskar att utveckla och utvecklas jobba och ingen vill någonsin sluta.

Idag är vi ett väl sammansvetsat team inom e-handel, bestående av skickliga utvecklare och en kreativ visuell designer. Vi omfamnar yrkesstolthet och trivs exceptionellt bra med det vi gör – att utveckla våra kunders projekt, med samma engagemang som om de vore våra egna.

Grym teamutveckling - gemensam resa som kollegor!

Från 13 till 400 följare på Majako LinkedIn under senaste året. Värt att fira tänkte vi och drog till Lissabon på en workation med hela Majako-gänget! Veckan bjöd på meetups för designers och utvecklare, Majako-workshops, tapas, surf, fotbollsmatch och en och annan bira på stranden efter avslutade arbetsdagar. En grym vecka som team!

Det är i Uddevalla vi hänger!

I centrala Uddevalla finns vårt HQ - ett nyrenoverat vardagsrum på arbetstid. Väldigt trivsamt. Vårt kontor ligger precis vid tågstationen, nära all kollektivtrafik. Kör du bil så ser du kontoret vårt från 44:an. Du kan tuta nästa gång du kör förbi, vi vinkar tillbaka från tredje våningen!

Dörren vår är alltid öppen för ditt projekt, oavsett vart du håller till - att arbeta digitalt med kunders projekt är inget hinder för oss, snarare en del av en fungerande vardag här på Majako. Hitta till oss!

Majako hjärta open source

Vi utgår alltid från någon "standardlösning" i form av befintliga plattformar men där alla är open source. Det ger oss möjligheten att specialanpassa efter våra kunder och deras unika önskemål. Plattformar som vi utgår från är bland annat nopCommerce, Saleor och WooCommerce.

Vi vågar utmana digitala strategier, föreslår konverteringsåtgärder och kommer med rekommendationer och förbättringsförslag. Vi älskar känslan när det blir en trevlig “return of investment” över det arbete vi utför i form av resultatet som det ger när vi gjort ett bra jobb. Den glädjen är härlig, den delar vi både internt och med våra kunder.

Kontakt

Gillar du att koda?

Eller har du andra äss i rockärmen? Om du är nyfiken på Majako som arbetsplats - kom förbi och säg hej, vi vill träffa dig som precis som oss, stormtrivs med att utveckla och vill utvecklas! Vi främjar driv och möjligheter för folk att få satsa på initiativ som de brinner för.


Livet är för kort för att inte arbeta på Majako.