Majako logo
Om Majako
e-handelsutveckling

Kvalitativ e-handelsutveckling med Majako

Omsätter din e-handel runt 15 miljoner eller mer och du är du på jakt efter en riktigt robust och kvalitativ e-handelsplattform, som kan skräddarsys efter de specifika och ingående krav och önskemål som du har. På riktigt. Då kan du fortsätta läsa.

klippa du saknat

Kvalitativ e-handelsutveckling

Kvalitativ e-handelsutveckling, det är vad vi sysslar med och brinner för här på Majako. Vi vet av erfarenhet från våra kunder, att det kan vara sjuhelsikes svårt att veta vilken plattform som är rätt för just din e-handel. Det kan vara tillräckligt svårt att bara “solla agnarna från vetet” och förstå var du ens ska börja leta.

Kvalitet låter bra, kvalitet vill vi alla ha. Vi på Majako utvecklar kvalitativa e-handelssystem. Låt oss förklara vad vi menar med det. Tänk dig att en kvalitativ e-handelsutveckling är same same som att utveckla en spelplattform, en plattform som är lätt att använda, säker och som alla spelnördar i världen avgudar.

Sömlös tillgänglighet

För en spelnörd är det viktigt att spelplattformen är snabb och enkel att navigera på och att tillgängligheten är sömlös. Sömlös som i att spelet är utformad på ett sätt så att du kan få tillgång till det utan några som helst hinder eller avbrott. För det finns knappast något mer irriterande än när ett spel laggar eller om det blir fördröjningar i kontrollresponsen. Eller hur!?

Sådana här begränsningar påverkar spelets flyt, din lust att spela och gör det svårt för dig att prestera på topp. Om spelet har buggar eller andra tekniska problem kan det leda till att spelet kraschar eller inte fungerar som det ska, vilket också förstör din upplevelse av spelet.

hinder

Robusta system

En spelplattform behöver precis som en e-handel ha robusta system som kan hantera betalningar och transaktioner för att skydda känslig speldata och personlig information på ett säkert sätt. Ett robust system ska också kunna integreras med din e-handels tekniska system och lösningar. Som exempelvis hantering av lager, leveranser och betalningar.

Problemidentifiering

Kvalitativ e-handelsutveckling handlar för oss på Majako även om att kontinuerligt vara vaksam på och analysera data för att identifiera problemområden och brister på webbplatser. På så sätt kan vi alltid åtgärda problem, förbättra användarupplevelsen, öka försäljning och minska kostnader för våra kunder. Allt hänger ihop!

Via Discord kör vi det mesta av kommunikationen med våra kunder, det funkar alldeles utmärkt. Nära till både samtal och chat där frågor och problem kan besvaras och lösas snabbt, smidigt och effektivt. Ja, vi på Majako underhåller och utvecklar dagligen vår kunds business genom täta dialoger tillsammans. Du är alltid välkommen att kontakta oss på discord.

lobby

Du som spelnörd skulle säkerligen rata en spelplattform som:

  • inte är uppdaterad med de senaste spelen
  • har en tidskrävande och krånglig inloggning
  • laggar var femte minut
  • har fördröjningar i kontrollresponsen
  • har buggar och andra tekniska problem
  • känns omodern och inte ger dig en bra spelupplevelse.

Summa summarum, precis som spelutvecklare måste leva upp till de krav och föränderliga behoven som finns hos spelcommunityn så handlar kvalitativ e-handelsutveckling för oss på Majako även om att förstå våra kunder och deras kunders beteende. För utan förståelse kan vi inte anpassa webbplatser efter just deras behov och önskemål.

Utveckla din e-handel med Majako

Vi arbetar dagligen med att ständigt förbättra och optimera e-handelsupplevelser. Det gör vi genom att konstant generera en högre kvalitet, bättre effektivitet och en sömlös användarvänlighet. It´s a never ending story and we love it!

Det kan vara den största skillnaden mellan Majako och en annan e-handelsleverantör - vi slutar aldrig att utveckla ditt projekt. Om inte du sätter stopp. Vi utvecklar parallellt med att dina önskemål, behov och krav förändras. Och vi har samma målbild som dig - att din e-handel ska bli eller fortsatt vara bäst i klassen!

Kärnan av en verksamhet är att man löser andra människors problem. Vi löser våra kunders problem. Vi vet av erfarenhet vad vi ska ha extra koll på och var risker kan dyka upp. Vi gillar problemlösning men framförallt så trivs vi med att utveckla och underhålla våra kunders business så att de inte drunknar i ett, som vår kund uttryckt det: "råttbo av kod". Hans business var långt under ytan innan vi startade vårt samarbete. Men den e-handeln lever idag och florerar mer än någonsin och något råttbo existerar inte längre.

Kontakta oss när du behöver en riktigt vass samarbetspartner som kan utveckla din e-handel i den riktning du önskar, utan begränsningar. Vi är en liten byrå med ett talangfullt team av utvecklare. Till skillnad från stora byråer, ser vi på ditt projekt som vårt eget. Det är så vi jobbar. Du kan ge dig på att vi är den motor, det bollplank och den klippa du saknat i tidigare plattformar och utvecklingsprojekt! Hör av dig!

Kontakta oss